Especial Nadal !

 Ja pots consultar l’especial de Nadal de la Biblioteca Virtual i del Gènius. Inclou propostes per treure més profit a aquestes festes, conèixer les tradicions, gaudir de recomanacions literàries, musicals o cinematogràfiques, on aquest any s’ha creat una selecció musical de nadales, amb una llista a Spotify per amenitzar les vetllades dels propers dies i un apartat amb llibres per decorar la llaridees per fer regals econòmics o bé per embolicar-los de forma original.

Menció especial mereix, l’apartat de cuina nadalenca on el xef del Restaurant Lluerna ,  Víctor Quintillà, guardonat amb una estrella Michelin, ens ofereix unmenú nadalenc amb receptes per lluir-se amb els convidats.

Amb l’especial de Nadal del Gènius també podràs enviar una postal virtual per felicitar les festes,imprimir i escriure la carta als Reis Mags o bé imprimir el calendari 2014 del Gènius. Destaquem també l’apartat “Per Nadal, cada dia una activitat”, on des del 16 al 29 de desembre cada dia et proposem una manualitat molt fàcil de fer.

Anuncios

1 comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s